Våre behandlingsformer:

 • Fysioterapi

  Fysioterapi er en klinisk og forebyggende virksomhet som utøves av fagpersoner med offentlig godkjenning/autorisasjon. Fysioterapeutens kunnskapsfelt erkropp, bevegelse og funksjon.

  Les mer i menyen til venstre.

 • Kiropraktikk

  Kiropraktikk er en helseprofesjon som befatter seg med diagnostikk, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner i bevegelsesapparatet, samt vurderer effekten av dette på nervesystemet og individets generelle helsetilstand.

  Les mer i menyen til venstre.

 • Manuellterapi

  Manuellterapeuter er eksperter på muskel- og skjelettsystemet. Manuellterapeuter undersøker, vurderer og behandler plager i muskel- og skjelettsystemet for å gjenopprette eller bedre kroppens funksjoner. De kan differensialdiagnostisere, det vil si skille mellom sykdommer i muskel- og skjelett og andre farlige sykdommer med samme symptomer (for eksempel brudd, skader, kreft eller inflammasjon).

  Les mer i menyen til venstre.

 • Akupunktur

  Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform hvor en bruker nåler som stikkes i bestemte akupunkturpunkter for å oppnå behandlingseffekt.

  Les mer i menyen til venstre.

 • Trykkbølge

  Radial trykkbølgebehandling har vist seg effektiv mot flere kroniske smertetilstander i muskler og skjelett, gjerne i sener som danner overganger mellom muskler og knokler. 

  Les mer i menyen til venstre.

 • Såletilpassing

  Såletilpassing er en effektiv behandlingsform for plager i føtter og bein.

  Les mer i menyen til venstre.